Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt’u makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkür etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü arasında imzaladıkları protokol uyarınca Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne bağlı tüm Bölge Müdürlüklerince NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonunda her ay düzenli olarak temsil verildiğini belirten Rektör Aktekin, “Birbirinden değerli tiyatro etkinliklerimize ilginin ve katılımın yüksek oluşu bizler için oldukça memnuniyet verici. Üniversite olarak toplumsal sorumluluklarımızın bir gereği olarak göreve geldiğimiz günden bu güne ülkemizin, bölgemizin ve ilimizin kalkınma ihtiyaçlarına yönelik bir çok proje ve çalışmayı gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Üniversite olarak bireylerin sosyo-kültürel gelişimine de çok önem vermekteyiz. Öğrencilerimizin alan dersleri ile birlikte alan dışında da kendilerini geliştirecek her türlü sosyo-kültürel faaliyetleri de destekliyoruz. Gerek üniversitemiz öğrencileri ve personeli gerekse Nevşehirli hemşerilerimize önemli bir kültür hizmeti sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu anlamda, üniversitemizde gerçekleştirdiğiniz bu önemli kültür faaliyetiniz için şahsınız başta olmak üzere bütün Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü personeline çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Sağladıkları kültürel ortam ve misafirperverliklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’e teşekkür eden Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü arasında imzaladıkları protokolün çok verimli şekilde hayata geçirildiğini belirtti. Genel Müdür Mustafa Kurt, “Tiyatro sanatçılarımızın her ay düzenli olarak tiyatro etkinliği gerçekleştirdikleri NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezinin uluslararası kalite standartlarında olması bizler için oldukça memnuniyet verici. Bizler de NEVÜ öğrencileri, personeli ve Nevşehir halkına kültür hizmeti sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gerek etkinlik gerçekleştiren sanatçılarımızın ağırlanması gerekse etkinliklerini gerçekleştirmeleri sürecinde NEVÜ yetkililerinin büyük desteklerini görmekteyiz. Bu anlamda Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Semih Aktekin ve Yönetim Kurulu başta olmak üzere Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin tüm personeline çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt mevcut ve yapılabilecek yeni çalışma ve projeler hakkında bir süre görüştü.