Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Gazi Zeki Didinmez, Yönetim Kurulu üyeleri Gazi Mustafa Tanrıkulu ve şehit kardeşi Murat İven'i makamında ağırladı.

İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Başsavcı İsmet Çınar’a Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Cumhuriyet Başsavcısı Çınar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, devletin güçlü olması ve vatandaşların da devletin yanında olmasının önemine işaret etti.

Tüm şehitlerimize başsağlığı dileyen Başsavcı Çınar, “Bizler Aziz Şehitlerimiz ve kahraman Gazilerimizin sayesinde buralarda görev yapabiliyoruz. Onların emanetleri bizlerin baş tacıdır. Kapımız sizlere sonuna kadar açık telefonumuz 24 saat emrinizde bir isteğiniz olursa seve seve yerine getirmeyi bir borç biliriz” dedi.

Kabulü, samimiyeti ve yakın ilgileri için Başsavcı Çınar'a teşekkür eden Dernek Başkanı Zeki Didinmez, Dernek Genel Merkezi tarafından hazırlanan Türk Bayrağı temalı plaket hediye etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.