Nevşehir'in önemli turizm merkezlerinden Nar kasabasında son yıllardaki en büyük atılımlarından birisi olan doğalgaz çalışmalarında sona gelindi.

Narlıların büyük bir hayali daha gerçekleşiyor...

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, “Bugün, Nar kasabamız için  tarihi bir gün. Kasabamızda 2021 yılı yatırım programı kapsamında olan bölgelerde doğalgaz çalışmaları başladı. Bugün, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözün, taçlandığı gün. Bugünden itibaren doğalgaz boru hattı döşeme çalışmalarına başladık. Tamamlandığında kasabamızın kirli havası yerini temiz bir atmosfere bırakacaktır. Bu projenin kıvancını tüm halkımızla paylaşıyoruz. Bu gurur hepimizin. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Başkan Özçelik açıklamasının devamında şunları ifade etti; "Daha temiz, alt yapısı elden geçirilmiş, sorunsuz bir Nar için vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz. Doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımızda geçici onarım çalışmaları ve altyapısı tamamlanan bölgelerde yollarımızı yeniden yapmaya özen göstereceğiz. Gayret bizden, tevfik Mevla'dan takdir hizmetlerin en güzeline layık Nar halkındandır.Hayırlı İftarlar" dedi.


#NarBelediyesi
#NarKasabası
#SözVerdiğimizGibi
#HizmetİşiBizimİşimiz
#DahaTemizNarİçin
#Nisan2021
#Doğalgaz
#Altyapı