DSİ 12.Bölge Müdürü Okan Bal, Bölge Müdür Yardımcıları Seçkin Özkan, Aslı Erdoğan ve ilgili şube müdürleri Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin Kadabası'nda yapımı devam eden Ballık Deresi Taşkın Koruma Kanalı çalışmalarını yerinde inceledi.

Tatlarin Kasabası Belediye Başkanı Ercan Selvi makamında ziyaret edilerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi yaptığı açıklamasında; "DSİ 12.Bölge Müdürü Okan Bal ve beraberindeki DSİ heyeti kasabamıza yapılan taşkın koruma kanalı çalışmalarını yerinde incelediler. Oradanda baraja geçerek cebri boru ve vana sistemlerinin yenilenmesi çalışmalarını yerinde incelemede bulundular. İnşallah gelecek yılda da Tepeköy'den 10 km boru hattı ile barajımıza kış aylarında gelecek suyun yapım işine başlama sözünüde aldık. Aynen söz verdiğimiz gibi 2019'da yapmış olduğumuz projelerimiz pandemi ve ekonomik sıkıntılara rağmen geçte olsa yapımlarına devam etmektedir. Bütün çabalarımız Kasabamızın geleceği için. Sayın Bölge Müdürümüze, müdür yardımcılarına ve şeflerine şahsım ve kasabam adına teşekür ederiz." dedi.