Nevşehir Belediyesi Esnaf Birimi yöneticileri, sanayi sitesinde esnafları ziyaretlerini sürdürüyor. Esnafların belediye ile ilgili talep ve önerilerini dinleyen birim yöneticileri, sanayi esnafına belediyenin gerçekleştireceği çeşitli projeler hakkında bilgiler vererek istişarelerde bulunuyor

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın göreve başlamasının ardından şehir ekonomisi açısından büyük bir öneme sahip olan çeşitli meslek gruplarındaki esnafların belediye ile ilişkilerini güçlendirmek ve çeşitli konularda karşılaştıkları sorunlara çözüm üretebilmek amacıyla kurulan Esnaf Birimi çalışmalarını sürdürüyor.

Esnafların bağlı bulundukları meslek örgütleri ile de koordineli bir çalışma yapan Nevşehir Belediyesi Esnaf Birimi,  birçok konuda esnaflara destek veriyor.

Esnaf Birimi yöneticileri, gerçekleştirdiği ziyaretlerle esnafların belediye hizmetlerine ilişkin talep ve önerilerini dinlerken aynı zamanda şehirde gerçekleştirilecek olan çeşitli projelere ilişkin istişarelerde bulunuyor.

Bugüne kadar sanayi sitesinde yaklaşık 800 esnafı ziyaret eden yöneticiler, önümüzdeki günlerde de devam edecek olan ziyaretleri çerçevesinde esnafların Nevşehir Belediyesi’nden beklentilerine ilişkin hazırladığı raporu Belediye Başkanı Rasim Arı’ya sunacak.