Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine, Nevşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Furkan Feralan getirildi.

Nevşehir Belediyesinde hizmet kalitesi ve çalışma enerjisinin artırılması amacıyla, idari kadroda yeni görevlendirme yapıldı.

Bu kapsamda, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran imzası ile yapılan atamaya göre, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılığına Nevşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Furkan Feralan getirildi.

Mustafa Alevli, Ersin Erol ve Nafiz Dirikoç’dan sonra, Furkan Feralan Nevşehir Belediyesi’nin 4. Belediye başkan yardımcısı oldu. 

Nevşehir'de taraflı tarafsız herkesimce sevilen, çalışkanlığı ve samimiyeti ile büyük takdir gören Furkan Feralan'ın Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi kamuoyunda vatandaşlarıda çok mutlu etti.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Furkan Feralan'ı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz. 

Furkan Feralan Kimdir:

1982 yılında Nevşehir’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini doğduğu şehirde aldı. Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.
 
Lisans eğitiminin ardından 2008 – 2011 yılları arasında özel sektörde çalıştı. Daha sonra 2011 – 2015 yılları arasında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde danışman olarak görev aldı. 2015 yılında Nevşehir Belediyesi’nde çalışmaya başlayan Feralan, 2018 yılından itibaren Nevşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak görev yapmıştır. 2021 Mayıs ayında Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir.

Feralan, aynı zamanda uzun yıllar Nevşehir’de futbol oynamış ve başta Nevşehirspor altyapı sorumluluğu olmak üzere çeşitli amatör spor kulüplerinde antrenör olarak görev yapmıştır. İngilizce bilen Furkan Feralan, evli ve bir çocuk babasıdır.