AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan, bu akşam Sadabad Parkında düzenleyecekleri 3. Gençlik Şöleni Buluşmasına tüm gençleri davet etti.

Başkan Yusuf Bozan, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada; AK Parti Gençlik Kolları'nın, geleneksel hale gelen şölenlerinin bir yenisini daha gerçekleştirecek olmanın heyecanı içerisinde olduklarını belirtti. 

AK Parti Gençlik Kolları, 'İlk oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye' kampanyası çerçevesinde bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilecek Gençlik Buluşması programının 27 Ekim 2022 tarihi ve saat 19:00'da Sadabad Parkında yapacaklarını  belirten AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan, AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı olarak ülken genelinde gerçekleştirilen 'İlk oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye' kampanyasına destek vermeye devam ettiklerini kaydetti. 

Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Fatih Çiftci,  il, ilçe başkanları, teşkilat üyeleri ile birlikte canlı müzik eşliğinde gençlerle bir araya geleceklerini belirten Bozan, gençler ile sıcak içecekleri yudumlarken, geleneksel gençlik ateşi yakıp istişarelerde bulunacakları etkinlikte havai fişek gösterileri ile gençleri motive edeceklerini kaydetti. 

Şölenin AK Parti Gençlik Kollarının geleneksel buluşması olduğunu dile getiren Bozan, "Partimizin kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiğimiz ve çok önemsediğimiz gençlik şölenimiz sayesinde köklü bağlarımızı coşku ve heyecanla pekiştiriyoruz. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ülkemiz siyaset tarihinde gençlerin önünü açan, gençlere yön veren ve gençlere güzel bir Türkiye bırakmak için her türlü fedakarlığı gösteren bir lider olarak adını tarihe altın harflerle kazımıştır. Bizler de onun gençleri olarak Gülşehir'de ilk defa oy kullanacak onlarca kardeşimiz ve gençlik kolları mensuplarımız başta olmak üzere gençlerle birlikte tarihi bir gün yaşayacağız.

Şölende açıklayacağımız gençlik manifestosuyla 2023'e doğru olan azim ve inanç dolu yolculuğumuzu deklare etmiş olacağız. Şölenimizin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.