Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, tarafından "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle öğretmenler onuruna yemek programı düzenlendi.

Eğitim alanında verdiği desteklerle büyük takdir toplayan Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde eğitim camiasının neferlerini unutmadı. Başkan Topçu, Okulları ziyaret ederek, öğretmenler ile bir araya geldi. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayan Başkan Topçu, öğretmenlerin değerinin sadece bir gün değil, her gün bilinmesi gerektiğini söyledi.

Göre Belediyesi olarak imkanlar dahilinde ilçedeki okullara destek verdiklerini ve eksikliklerini tamamladıklarını belirten Başkan Topçu, "Öğretmenlik, dünyanın en kutsal mesleği. Göre'de bulunan okullarımıza birçok hizmet götürdük, götürmeye de devam ediyoruz. Gücümüzün yettiği kadarıyla öğrencilerimizin daha iyi şartlarda okumaları, öğretmenlerimizin ise daha iyi ortamlarda eğitim vermeleri için hizmetlerimizi dürdüreceğiz" diye konuştu. 

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle beldedeki tüm öğretmenlere özel olarak hazırlanmış Türk kahvesi fincan takımı hediye etti ve eğitimin fedakâr temsilcilerinin Öğretmenler Gününü kutladı.