Kapadokya bölgesinde turizmin yoğun olarak yaşandığı Merkeze bağlı Göreme Beldesinde Belediye tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları sonrası bozulan ve İl Özel İdaremiz tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarında sona gelindi.

Vali Becel, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, 1.750 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde yapılacak olan asfaltlama çalışmalarının bu hafta içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Vali Becel'e Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya eşlik etti.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren de yaptığı açıklamasında;"Nevşehir Valimiz Sn. İnci Sezer Becel, MHP Nevşehir İl Başkanımız İlhan Kaya ve Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Kamil Duru ile birlikte kasabamızda yürütülen altyapı çalışmaları sonrasında bozulan ve İl Özel İdaremiz tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledik.
1.750 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde yapılacak olan asfaltlama çalışmalarımız bu hafta içerisinde tamamlanacaktır. Kasabamıza hayırlı olsun." dedi.