İnceleme sırasında mahalle halkı ile istişarelerde bulunan ve fikir ve düşüncelerini dinleyen Başkan Fatih Çiftçi, kısa sürelerde periyodik iş sıralamasına göre her sokağın taşının döşeneceğine belirterek , sabırlarından dolayı mahalle halkına teşekkür etti.
Ekip başında görevli Ercan Özbek ve çalışan personellerle istişare eden Başkan Çiftçi, Fatih Mahallesindeki kilitli parke taş döşeme çalışmalarına Şehit Er Ramazan Tüfekçi Caddesinde başladığını kaydetti.
Çalışmaların Kumluk Sokak, Hilal sokak ile bildiren Çiftçi Uhut, Seray sokakta ve Ş.ER Hasan Çalışkan sokakta diğer ekibin çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Belediye kilitli parke taş üretim fabrikasında üretilen taşlarla mahallelerdeki sokak ve caddeleri şekillendirdiklerini belirten Çiftçi,13 + 13 toplam 26 personelden oluşan 2 ayrı ekip çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini kaydetti.
Erol Ünlüsoy  ve Oruçreis Mahallesinde cadde ve sokakların kısmen tamamlandığını bildiren Başkan Çiftçi , kış gelmeden Fatih Mahallesindeki cadde ve sokağı bitirmeyi planladıklarını belirtti.

Bugüne kadar yaptıkları çalışmalar esnasında kilitli parke taş üretim fabrikasında üretilen yaklaşık 10 bin metrekarenin üzerinde taş kullandıklarını bildiren Başkan Fatih Çiftçi , belediye bünyesinde personellerle taş ürettiklerini ve aynı zamanda oluşturdukları 26 kişilik personel kadrosu ile iki farklı alanda üretilen taşlarla sokakları şekillendirdiklerini kaydetti.