Gülşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan "Gülşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin" açılışı, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, İlçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz, Belediye Başkanı Fatih Çiftçi , AK Parti İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, Kadın Kolları Başkanı Sultan Güçlü, AK Parti Gülşehir İl Genel Meclis Üyesi Turan Balak ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Yapılan dua ve konuşmaların ardından kurdelesi kesilen "Gülşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ açılışı sonrası Nevşehir ve Gülşehir İlçe protokolü tarafından Merkezi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Açılışa katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yaptığı açıklamasında; "Gülşehir Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Gülşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimizin açılışını Valimiz Sn İnci Sezer Becel, Milletvekilimiz Yücel Menekşe, İlçe Başkanımız Çağrı Sönmez, Belediye Başkanımız Fatih Çiftçi, İGM Üyemiz Turan Balak ve aziz hemşerilerimizin katılımlarıyla, hayır dualarıyla gerçekleştirdik. Değişen, gelişen, güzelleşen ve güller şehri Gülşehir’imiz ve #Sevdamız Nevşer için hep birlikte çalışmaya devam; kazanan Nevşehir oluyor." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Gülşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Özel Gülşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimizin açılışını Valimiz Sn. İnci Sezer Becel, Mv. Mustafa Açıkgöz, İlçe Bşk. Çağrı Sönmez, İlçe Bld. Bşk Av. Fatih Çiftçi ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Hayırlı olsun." dedi.

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi yaptığı açıklamasında; "Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Özel Gülşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimizin açılışını Valimiz Sn. İnci Sezer Becel Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe , İlçe Başkanımız Çağrı Sönmez , İlçe protokolümüz ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. İlçemize ve hemşehrilerimizehayırlı olsun." dedi.