Gülşehir Belediyesi,  Kızılırmak nehri kenarında Millet Bahçesi yapımına başladı. 110 dönümlük alan üzerinde hayata geçirilen proje yürüyüş yolları, spor alanları ve tesisleriyle ilçeye çok yakışacak.

Yeşil alanların hâkim olacağı projede, yürüyüş yolları, otopark, spor sahaları ve oyun grupları yer alacak.  Gülşehir Millet Bahçesi, bölge iklimine uygun türden bitkilerle renklenecek.

Gülşehir belediyesi olarak, İlçe merkezi başta olmak üzere öngörülen projelerin birer birer hayata geçirildiğini edildiğini ifade eden Belediye Başkanı Fatih Çiftci; "Bismillah... Bir hayal daha gerçek oluyor. Kızılırmak kenarı yaklaşık 110 dönümlük millet bahçesi çalışmalarına başlandı." sözleriyle müjdesini duyurduğu açıklamasında şunları ifade etti;  

*Bir milyonluk oyun grubu alındı (Şuanki piyasa değeri yaklaşık dört milyon tamamı hibe)
*Yürüyüş yolları için bir buçuk milyon taş ihalesi bitti. 1 milyonu hibe,
*Aydınlatma için yaklaşık 1,8 milyonluk solar lamba ihalesi bitti teslim alındı. Bir milyon hibe, 
*Tüm peyzaj alımları tamamlandı.( 100.000 gül ve binlerce bitki ve ağaç)
*Ve sulama için altyapı ihalesi iki hafta içinde yapılıyor. 

Kızılırmak kenarında yaklaşık 110 dönümlük bir alanda yapılacak olan Millet Bahçesi Projesi sosyal tesisleri, Yürüyüş yolları, oyun, spor alanları ve peyzaj çalışmalarıyla Gülşehir ilçemiz modern bir tesis kazanmış olacak. 

Gülşehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında hobi bahçesi, Millet Bahçesi ve Kızılırmak rekreasyon çalışması ile Gülşehir ilçesinde Kızılırmak çevresinin cazibe merkezi haline getirilmesi planlanıyor.