Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok arasında protokol imzalandı. 

Protokol öncesi Mahalle Tipi Gençlik Merkezi yapılması planlanan arsa ile ilgili incelemelerde bulunan İl Müdürü Özdemir’e Hacıbektaş Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Tesisler Şube Müdürü Sencer Kaya ve İlçe Müdürü Naci Güven eşlik etti. 

İl Müdürü Özdemir imzalanan protokol kapsamında yaptığı açıklamada “Kardeşliğimizin, birliğimizin ve geleceğimizin teminatı gençlerimiz için Bakanlığımızla imzalanan protokol kapsamında Hacıbektaş İlçemize kazandıracağımız Mahalle Tipi Gençlik Merkezi yapım işinin arsa tahsis protokolünü gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Hacıbektaş İlçemizde yaşayan gençlerimizin bilimsel, mesleki, kişisel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif gelişimlerine, gönüllülük algılarının güçlendirilmesine, toplumsal sorumluluklarının farkında olan milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller yetiştirilmesine katkı sağlaması amacıyla yapılacak olan Gençlik Merkezlerimizi İnşallah en kısa sürede tamamlayarak İlçe gençlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.