Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Türkiye Belediyeler Birliği’nin Ankara’da düzenlenen encümen toplantısına ve Şehirlerde İnanç Turizminin Desteklenmesi Fikir ve Proje Yarışması Ödül Töreni’ne katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından uluslararası kuruluşların ve merkezi yönetimin öne çıkardığı konularda belediyeler düzeyinde farkındalığı artırmak amacıyla yarışmalar tertip ediliyor. Bu çerçevede, ‘Şehirlerde İnanç Turizminin Desteklenmesi Fikir ve Proje Yarışması’ düzenlendi.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Şehirlerde İnanç Turizminin Desteklenmesi Fikir ve Proje Yarışması’nda “ Hacıbektaş’ta Semah Devam Ediyor “ isimli proje ile ödüle layık görüldü.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, "Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Şehirlerde İnanç Turizminin Desteklenmesi Fikir ve Projesi yarışmasında 500.000TL #hibe ödülü nü “ Hacıbektaş’ta Semah Devam Ediyor “ projemizle Hacıbektaş Belediyesi olarak hak kazanıp, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Fatma Şahin’in elinden aldık. Emeği geçen herkese Hacıbektaş Belediyesi ve Halkı adına çok teşekkür ediyoruz." dedi.