Hacıbektaş Belediyesi 58. Ulusal 32. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri ve 2021 UNESCO Hacı Bektaş Veli Anma Yılı etkinlikleri için Ana Sponsor, Medya Sponsoru ve Hizmet Sponsoru anlaşması yapacağını duyurdu.

Hacıbektaş Belediyesi tarafından hazırlanan basın bildirisi ulusal ve yerel haber ajanslarına mail yoluyla iletildi.

Hacıbektaş Belediyesinden yayınlanan basın bildirisinde şu ifadelere yer verildi;

Hacıbektaş Belediyesi Tarafından Düzenlenecek Olan; 2021 UNESCO Hacı Bektaş Veli Anma Yılı ve 58. Ulusal 32. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri’ne, Ana Sponsor, Medya Sponsoru ve Hizmet Sponsoru anlaşması yapılacaktır.

Sponsor olmak isteyen kurumsal firmaların 1 Şubat 2021 tarihine kadar [email protected] adresinden belediyemizle iletişime geçmeleri rica olunur .

2021 UNESCO Hacı Bektaş Veli Anma Yılı: 2021 yılı boyunca ülkemizde Ankara, İstanbul, İzmir ve Hacıbektaş’ta, yurt dışında ise Viyana ve önümüzdeki günlerde netleşecek 2 ülkede daha Hacı Bektaş Veli ile ilgili düzenlenecek etkinlikleri kapsar. Etkinliklerde açık ve kapalı alanlarda konserler, paneller, sergiler, söyleşiler, tiyatrolar ve kültür sanat faaliyetleri icra edilir.

  1. Ulusal 32. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri: 57 yıldır her yıl 16-17-18 Ağustos tarihlerinde düzenlenen etkinliklerde açık ve kapalı alanlarda konserler, paneller, sergiler, söyleşiler, tiyatrolar ve kültür sanat faaliyetleri icra edilir.

Hacıbektaş yıllık 600 bin misafir tarafından ziyaret edilen Alevi Bektaşi toplumunun en büyük ibadet merkezidir. İlçede bulunan Hacı Bektaş Veli Müzesi Türkiye’nin en çok ziyaret edilen 4. Müzesi konumundadır. Her yıl düzenlenen uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri 16-17-18 Ağustos tarihlerinde Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenir. Etkinliklere bu 3 günlük sürede katılım 100 bin kişi seviyesinin üzerindedir.

Ayrıntılı bilgi için, [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Hacıbektaş Belediyesi

  

Kaynak: Haber Hacıbektaş Com