Verenel Derneği Nevşehir Temsilciliği Önceki yıllarda Ramazan ayında yapılan gıda kolisi yardımları 2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere ve pandemi nedeniyle işsiz kalan ailelere dağıtılmak üzere yüce halkımızın yardımları ile başladı.

*Kardeş Aile Projesi
Verenel Derneği Nevşehir Temsilciliği Önceki yıllarda Ramazan ayında yapılan gıda kolisi yardımları 2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere ve pandemi nedeniyle işsiz kalan ailelere dağıtılmak üzere yüce halkımızın yardımları ile başladı.Pandemi döneminde yaklaşık 750 aileye gıda yardımı yapıldı. Ramazan sonrasında yapılan hazırlıklar ile Eylül ayı itibariyle kardeş aile projesini başlattık. Kardeş aile projesi kapsamında belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere 12 ay boyunca gıda kolisi yardımı yapılıyor. Aylık gıda kolisi 150 lira. Ortalama bu proje kapsamında 60 aileye aylık yardım yapılıyor. 

*Yetim Projesi Bu projemiz iki yıldan fazladır devam etmektedir. Bu projemiz yetimleri olan ihtiyaç sahibi aileleri kapsamaktadır. Bu proje kapsamında belirlenen yetimlere her ay düzenli olarak aidat yatmaktadır. Bunun yanı sıra Ramazan ve Kurban Bayramlarında bayramlık alımı ,Okul döneminde okul kıyafeti ve kış döneminde bot mont yardımı yapılmaktadır. Kardeş aile, yetim ve öğrenci bursları kapsamında yaklaşık 125 aileye aylık yardımlar düzenli olarak ulaştırılmaktadır. Rabbimiz hayır sahiplerinden razı olsun.