İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret etti.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy beraberinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret etti. Valilik girişinde Vali Becel tarafından karşılanan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Nevşehir Valiliği şeref defterini imzaladı.

Vali Becel, İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin’e Nevşehir’de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Vali İnci Sezer Becel, ziyaretin anısına İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’e Kapadokya yöresine özgü hediye takdiminde bulundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin veVali İnci Sezer Becel daha sonra Nevşehir Jandarma At Ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığını ziyaret ederek JAKEM Müzesini gezdi ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı Ersoy ve beraberindeki heyet daha sonra JAKEM bünyesinde eğitilen at ve köpeklerin eğitim alanını ziyaret etti. Ziyarette arama-kurtarma, itaat ve narkotik köpekleri, bakıcıları uzman jandarma personeliyle görevlerine yönelik çeşitli gösteriler sunarken, atlarla birlikte hareket etme ve atlı okçuluk gösterisi düzenlendi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ziyaret sonrasında Nevşehir’den ayrıldı.