Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Nevşehir'e gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan’ı belediye binasında misafir eden Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, Kozaklı Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımları ve projeleri yerinde göstererek Bakan Yardımcısı’na bilgilendirmede bulundu.

Bakan Yardımcısı’nın ziyaretlerinde Kozaklı Kaymakamı Metehan Toy, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Salih Uçar ve Kozaklı Termal Tesisler Birliği (KOZTEB) Başkanı Cumhur Ünal ile birlikte hazır bulunan Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu ,Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan’ı ilçede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kozaklı'daki Jeotermal kuyuları ile ilçedeki yatırımlarıda yerinde inceleyen Bakan Yardımcısı Alparslan, Kozaklı Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 'Çeşm-i Termal' projesine tam not verdi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu; "Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alparslan’ı ilçemizde ağırlıyoruz. İlçemize Bakanlığımız katkıları ile yapılan yatırımları yerinde inceleyip, yapılması planlanan projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı ilçemiz ve şahsım adına teşekkür ederim." dedi.