AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, gerek şuana kadar sergilediği performansı gerekse yaptığı çalışmalarıyla, diğer ilçe Başkanlarına nazaran şimdiye kadar görülmemiş bir başkanlık profili çiziyor.

AK Parti'li diğer ilçe Başkanlarıyla kıyaslandığında sürekli halkla iç içe olması, sorunları yerinde inceleyerek çözüm arayışı içerisinde bulunması ve gerek teşkilatı gerekse Belediye Başkanı ile uyumlu bir çalışma yürütmesi hem partilileri hemde taraflı tarafsız her kesimden takdir görüyor.

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, en son bugün de Karacaören Köyünü ziyaret ederek sürekli kazaların yaşandığı Nevşehir Kayseri yolu üzerinde bulunan Ayvalı virajında incelemelerde bulundu.

Ayvalı 'Ölüm Virajı'na Neşter 

Başkan Kahraman yaptığı açıklamasında; "Karacaören Köyümüzde her yıl birçoğu ölümle neticelenen onlarca kazanın olduğu Ayvalı Virajının düzeltme çalışmaları İl Özel İdaresince bugün itibariyle başladı. Çalışmaları İl Genel Meclis Üyelerimiz Mevlüt Çakır, Gökhan Bile ve Köy Muhtarımız Ali Çeri ile birlikte yerinde inceledik. Ürgüp'ümüzü tüm köyleri ve beldesi ile sorunlarını çözmüş daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için AK Parti kadroları oalrak elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. Aşk ile durmadan yorulmadan..." ifadelerinde bulundu.

Nevşehir İl Özel İdare bugünde boş durmadı...

Öte yandan, Nevşehir İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Avanos İlçesine bağlı Kuyulukışla Köyünde kumlama çalışmaları, Ayhanlar (Avanos)- Yeşilöz(Gülşehir) arası yeni yol yapım çalışması yapmaktadır.

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ise Sarılar Köyünde meydana gelen içme suyu elektrik arızasını giderdi. Gerek vatandaşlarımız ve muhtarlarla yapılan görüşmeler gerekse de teknik ekiplerin yerinde incelemeleri neticesinde yapılan planlamalar doğrultusunda hava şartlarının elverdiği ölçüde saha çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.