Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde alt yapı ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Göreme'nin 100 Yıllık Geleceğine Katkıda Bulunuyoruz

Kapadokya'nın Başkenti Göreme'de doğalgaz, elektrik, telefon, internet, su, kanalizasyon gibi tüm altyapı çalışmalarını tamamlayarak üst yapıya geçildiğini ifade eden Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren; " Kasabamızda çok ciddi altyapı yatırımlarına ihtiyacı vardı. Çok şükür tamamladık. İnşallah altyapı çalışmalarımız sayesinde Göreme'mizin en az 100 yıllık geleceğine katkıda bulunacağız. Şimdi sıra üst yapı çalışmalarında...” dedi.

Göremelileri heyecanlandıran dev proje hayata geçiyor...

FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren; "Göreme beldemizde altyapısı ve asfaltlama çalışması tamamlanan anayolun 'Yürüyüş Yolu ve Peyzaj Proje' çalışmaları tamamlanmış olup en kısa sürede yapımına başlanacaktır." müjdesini verdi.

Göreme'de şimdi yüzler gülüyor, Göreme çiçek gibi olacak...

Başkan Eren; "Göreme ve Çavuşin arasında yapılacak olan yürüyüş ve panorama  seyir yeri sağlı ve sollu olmak üzere toplamda 2700 m olup bölgeye uygun ağaçlandırma peyzaj işlemi, çiçek dikimi ve doğal taştan kaplaması Göreme belediyemiz Fen ve imar birimleri tarafından gerçekleştirilecek olup , panorama izleme, yürüyüş yolu ve balon seyri projesi çalışmalarımız tamamlandığında kasabamızın marka değerine önemli bir katkı sağlayacaktır. Göreme kasabamıza şimdiden hayırlı olsun..." ifadelerinde bulundu.