Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasında üçüncü etap plan depo yollarının altyapı ve üstyapı işlemlerinin yapımı tamamlanarak Kavak halkının hizmetine sunuldu. Ayrıca, Kavak - Çardak yolu bölgesinde bulunan depo yollarının son olarak parke taş döşenmesiyle tamamlandı.

Bağcı; 'Kavak'ta Ferhat’ın Şirin için dağları deldiği gibi çalışıyoruz'

Depo yolları çalışmalarını 'Ferhat’ın Şirin için dağları deldiği gibi çalıştık' diyerek anlatan Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, 'Son yıllarda bölgemiz ve kasabamızda çok büyük bir sektör haline gelen, sürekli gelişen ve büyüyen depoculuk faaliyetlerini daha da ileriye götürebilmek için biz de Kavak Belediyesi olarak desteklemekteyiz. Ülkemizde depoculuğun kalbi olan kasabamızda alt ve üstyapı çalışmalarını biz de Belediye olarak yapmaya devam ediyoruz. Üçüncü etap olan parke taş döşenmesinin tamamlanmasıyla birlikte beldemizin yüz akı haline gelen depo yollarımızın halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğu içerisindeyiz. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. ‘’ dedi.

KASABA SAKİNLERİNDEN HEM DUA, HEM DE TEŞEKKÜR

Yürütülen çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavaklı vatandaşlarda, “Allah sizlerden razı olsun Feridun başkanım. Çalışmalarınızda, göstermiş olduğunuz mücadelede, bütün ekibinize teşekkür ederiz” dediler.