Kavak Belediyesi, gerçekleştirdiği park ve yeşil alan çalışmalarıyla kasabanın çehresini değiştiriyor.

ÇOCUKLAR HEP GÜLSÜN DİYE...

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı’nın girişimleriyle park ve yeşil alan çalışmaları kasabanın çehresini değiştirmeye devam ediyor. Kavak Belediyesi tarafından oluşturulan modern parklar plastik ve modern oyun gruplarıyla donatıldı.

Her yaştan erişkin insanın rahatlıkla kullanabilmesine olanak sağlayan ve ergonomik tasarımlarla üretilen spor aletleri ve çocuklar için kurulan oyun parkı sahası içinde insanlara hizmet veriyor.

Kavak Belediyesi, çocuklar için oyun sahası oluştururken sağlıklı yaşamı desteklemek için oyun parkı içine fitnes spor aletleri kurulumunu yapıyor. Belediye Başkanı Feridun Bağcı , çocukların oyun parkı konusunda ısrarcı olmasının yanı sıra ev hanımlarından spor aletlerinin kurulması yönünde yoğun bir talep geldiğini açıkladı. Başkan Bağcı , Belediye olarak tüm insanlarının faydalanabileceği ortak noktalara parkın yapımı ve sağlıklı yaşamı destekleyen spor aletlerinin kurulunun süreceğini bildirdi. Belediye, bu hizmet sayesinde modern çağa uygun olarak oyun park sahalarını da yenilemiş oluyor.

Başkan Bağcı, çocuklara seslenerek,” biz sizler için çalışmaya devam ediyoruz. İhtiyaç duyulan mahallelerde çocuk oyun grubu ve açık alan spor aletlerini sizler için hazırladık. Yaşadığımız bu zor günleri en kısa sürede atlatıp, hep birlikte parklarda buluşmayı diliyoruz.” ifadelerinde bulundu.

‘Hiçbir Mahalle Parksız, Hiçbir Çocuk Oyunsuz Kalmayacak’ sloganı ile hareket eden Belediyemiz, oyun parklarını, talep edilen noktalara yerleştirerek çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.