Koronavirüsle mücadele çalışmaları yurt genelinde olduğu gibi Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasında da tüm hızıyla devam ediyor.

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, koronavirüs tedbirleri kapsamında kasabada bulunan tüm işyerlerini tek tek ziyaret edip el dezenfektanı dağıtarak bilgilendirmede bulunuyor.

Kavak halkından kişisel hijyene önem vermelerini ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmelerini isteyen Belediye Başkanı Feridun Bağcı," Belediye olarak kasaba genelindeki dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarımızı sürdürürken, bir yandan da vatandaşlarımıza ücretsiz el dezenfektanı dağıtımı yapıyoruz. Halkımızdan yetkililerin yaptığı ikaz ve uyarılara uymalarını rica ediyorum. Amacımız halkımızın bu salgını en hafif şekilde atlatmasını sağlamak" diye konuştu.

Bilgilendirmede Bulundular

Kavak Belediye ekipleri, kasabada faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek koronavirüsüne karşı tedbir amaçlı olarak dezenfektan jelleri dağıttı. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı son genelge ile ilgili esnaflara bilgilendirmede de bulunan Kavak Belediyesi ekipleri, özellikle sosyal mesafe kuralına uyulmasının büyük önem arz ettiğini ifade etti. Alınan tüm tedbirlerin vatandaşların sağlığı ve huzuru için olduğunu belirten ekipler kasaba genelinde çalışmaların yoğun bir şekilde devam edeceğini belirttiler.