Sürekli yenilenen, gelişen ve büyüyen Kavak kasabası’nın kayadan oyma doğal soğuk hava depoları, tarihi değerleri ve çağdaş nitelikleriyle örnek marka bir belde olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte Kavak kasabasını adeta şantiye alanına çeviren Belediye Başkanı Feridun Bağcı, önümüzdeki günlerde yeni bir belediye hizmet binası yapmayı planladıklarını projeyle ilgili hazırlıkların son aşamaya getirildiğini belirtti.

Yeni hizmet binasıyla belediyenin daha modern bir hizmet alanına kavuşacağını belirten Başkan Bağcı, kasaba meydanındaki trafik yoğunluğunun da büyük ölçüde giderilmiş olacağına işaret etti. Kasabada parke taş döşeme çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Bağcı, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üçüncü etap depo yolllarına parke taş döşenme çalışmalarında da sona gelindiğini söyledi.

Öte yandan tüm bu gelişmelerin yanında Başkan Bağcı'nın talimatı ile Kavak Belediyesi, kurumsal kimliğine yakışır yeni bir logo çalışması başlattı.

Kavak kasabası’nın vizyonunu yansıtacak şekilde, hem Kavak hem de bulunduğu bölgenin sahip olduğu genel imajla uyumlu; yaratıcı, akılda kalıcı ve işlevsel kullanımına imkan sağlayacak bir biçimde yeni logo oluşturmak isteyen Belediye Başkanı Feridun Bağcı, kasabanın bu özelliklerini yansıtacak ve Kavak Belediyesi kurum kimliğinde kullanılacak, özgün amblem/logo’nun tasarısı için çalışma başlattı.

Başkan Bağcı, yeni logonun kalıcı olması için kasaba halkının görüşlerinede başvurarak kurumsal kimlik adına ince eleyip sık dokuyor. 

İşte Kavak Belediyesi eski logosu ile yeni tasarlanan logo çalışmadan bir örnek;