11 Ağustos 2017'de Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve  kendisini Eren Bülbül’e siper ederek şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" sinema filmini öğrencilerimiz Nevşehir Nissara AVM’de bulunan sinema salonunda izledi.

Öğrenciler bu program için Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'ya teşekkür ederken, Başkan Bağcı ise, "Öğrencilerin milli birlik ve bütünlüğümüzü sağlayabilmek çocuklarımıza bu şuuru doğru bir şekilde anlatabilmekten geçiyor. Teröristlerin saldırısına karşı koyabilmek için Şehadet mertebesine ulaşan Eren'imize İyi ki Varsın derken, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın da aynı bilinç ve şuurla yetişmesine büyük önem veriyoruz. Kavak Belediyesi olarak Eğitim başta olmak üzere bu tür sosyal, kültürel etkinliklere her zaman destek olmaya devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu. 

"İYİ Kİ VARSIN EREN

Okul İdarecileri ise, "Öğrencilerimizin filmi izlemesinde ve ulaşımında desteklerini esirgemeyen Kavak Belediye Başkanımız Sayın Feridun BAĞCI'ya teşekkür ederiz.Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileriz .Vatan sizlere minnettar." dediler.