Derinkuyu İlçe Kaymakam Muhammed Yılmaz iade-i ziyareti kapsamında gerçekleştirdiği belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Bülent Aksoy ile Derinkuyu ilçesi konuşuldu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Derinkuyu için arzu edilen projelerin hayata geçirilmesinde ilçenin bir bütün olarak sorunları sahiplenmesi ve çözüm odaklı hareket edebilmesi adına Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinin önemli olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı ile sık sık bir araya geleceklerini vurgulayan İlçe Kaymakamı Muhammed Yılmaz ise; Derinkuyu’ya geldiği günden beri gezdiğini , Turizm kenti ilçenin doğayla iç içe, hareketli, huzurlu bir ilçe olduğunu ve Derinkuyu ilçesini çok beğendiğini ifade etti.

Kaymakam Muhammed Yılmaz: Belediye Başkanımızla el ele başarılı çalışmalarda buluşmayı ümit ediyorum" dedi.

Sıcak bir sohbet havasında geçen görüşme esnasında İlçeye ait konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Belediye Başkanı Bülent Aksoy, olumlu yaklaşımı ve ziyaretlerinden dolayı İlçe Kaymakamı Muhammed Yılmaz’a teşekkür etti ve yeni görev yerinin ilçemiz ve kendileri için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.