Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı daha önce görev yaptığı NEVÜ’de Rektör olarak ağırlamaktan onur duyduğunu belirten Prof. Dr. Semih Aktekin, ziyaretinden dolayı da ayrıca kendilerine teşekkür etti.

Rektör Karamustafa ise Rektör Aktekin’e yeni görevinin hayırlı olmasıyla birlikte, başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu. Rektör Karamustafa ayrıca 1991-2000 yılları arasında Erciyes Üniversitesine bağlı iken adı “Turizm İşletmesi ve Otelcilik Yüksekokulu” olan NEVÜ Turizm Fakültesinde Araştırma Görevlisi ve Yrd. Doç. Dr. görevleri ile birlikte 2000-2009 yıllarında NEVÜ Meslek Yüksekokulunun kuruculuğunu ve Müdürlüğünü de yaptığı dönemlere dair anılarını Rektör Aktekin’le paylaşarak o günleri yad etti.

Rektör Aktekin ve Rektör Karamustafa ziyarette ayrıca her iki üniversite arasında yürütülen mevcut ikili işbirliklerinin artarak devam etmesine yönelik görüşmelerde bulundu.