Ülkü Ocaklı olmanın ne demek olduğunu en güzel şekilde anlatan Ocak Başkanı Ali Türker, “Bıyığımız terlememiş lise yıllarımızda Kubilay Başkan'dan Kürşad'ı dinleyen, Kürşad Başkan'ın bilgi deryasında zihnimizi güçlendiren, Özatalay'ın sessizliğinde dinlenen” diyerek te Nevşehir vurgusunda bulunmayı  ihmal etmedi.

Başkanın O çok konuşulacak paylaşımı şu şekilde oldu;

Kim Bu Ocaklılar?

Hani vardık ya biz; Ocaklılar.

Bizleri ilk Kılıçkıran'larla tanıdınız. Sonrasını belki sizler de iyi hatırlarsınız. Özmen, İmamoğlu, Kerse, Pehlivanoğlu sizlere bir şeyi çağrıştırmıştır. Sizce diğerlerini saymaya gerek var mı?

-Hani ciğerleri bisiklet pompası ile patlatılan, yetmezmiş gibi okulun çatısından aşağı atılan Ertuğrul Dursun Önkuzu'yu hatırladınız mı?

-Vatansız, defolu komünistlerin Efendimize hakaretlerle yazdığı pankartların altından güya 'cemaatler' başını eğip geçerken, o pankartları başımız dik indirirken şehit edilenleriz!

-Biz kış günü, üzerinde ceketi bile olmayan ve aç olarak iftarı beklerken kurşuna dizilenleriz, bilirsiniz.

-Kar altında, dondurucu soğukta; Ülkücü Şehitler'in tabutlarına omuz verenleriz hani; tanıdınız mı?

-Gençlik teşkilatsız kalmasın diye, o imkânsız şartlarda genel merkezi Nevşehir'e taşıyan, harçlıklarımızla ocağı tüttürenleriz elhamdülillah,

-Hamur iken TÜRK'lükle yoğurulmuş, Ülkü Ocağı'nda pişmiş neferleriz biz.

-Hani Osman Bölükbaşı, Nihal ATSIZ, Başbuğ Türkeş'in ardından giden, gittiği yolun sonunda ölüm olduğunu bilen ama bu Kutlu Dava'dan asla dönmeyenleriz biz; hatırladınız mı?

-Komünizme karşı tek yürek olan, Tandoğan'da şahlanıp Çankaya yokuşunu titreten, "Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene" diye bağıranlarız biz; tanıdınız mı?

-Namazda şehit edilen, ihtilalde tabutluğa girenleriz,

-80de işkenceden adını bile unutup ülküsünü unutmayanlarız

-Cezaevlerini ibadethane ve taş medere yapanlarız biz; tanıdınız mı?

-Bıyığımız terlememiş lise yıllarımızda Kubilay Başkan'dan Kürşad'ı dinleyen,

-Kürşad Başkan'ın bilgi deryasında zihnimizi güçlendiren,

-Özatalay'ın sessizliğinde dinlenen,

Kısacası; gittiği ve bulunduğu yeri TÜRKİSTAN ve Cennet yapan Ülkücüleriz biz.

Gidenlerin yolundan, kalanların ardından yürüyen OCAKLI'larız biz !!

Yüce Allah'ın izniyle de kıyamet kopana kadar ocağı tüttürecek, Efendimiz (SAV)'in, Başbuğumuz'un, Abilerimizin mücadele ettikleriyle savaşmaya devam edeceğiz.