Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, muhtarların sorun, istek ve dileklerini dinledi.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında, mahallelerde sürdürülen belediye hizmetleri de ele alındı.

Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, mahalle muhtarlarının belediye hizmetlerinin halka ulaştırılması yönünde oldukça önemli bir misyon üstlendiğini dile getirerek, Yerel yönetimin en önemli temsilcileri kıymetli mahalle muhtarlarımız ile yaptıklarımız ve yapacaklarımız konusunda faydalı bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Katkıları için kendilerine teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha güzel işlere imza atmak için durmadan çalışmaya devam ediyoruz…" dedi.

Belediye imkânlarıyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabası içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Kabukcuoğlu, mahalle muhtarlarının getirilen bu hizmetlerde aksayan yönleri de bizzat kendisine ulaştırmak suretiyle verilen çalışmaların daha nitelikli hale gelmesini de sağladıklarını belirtti.

Başkan Akif Kabukcuoğlu: “ Mahalle muhtarlarımız belediyemizin ayrılmaz bir parçası. Halkımızın yaşadığı mahallerde ortaya çıkan sorunları muhtarlardan bizzat öğrenmek, işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor. Belediye-muhtar işbirliğinin ilçemizde oldukça önemsendiğini de gözlemliyorum. Bizlerin mahallelerdeki birer temsilcimiz konumundaki muhtar arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum” dedi.