Kozaklı Belediyesi yol yapım ve altyapı çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden hizmetlerine devam ediyor.Yürütülen çalışmalar kapsamında Kozaklı çarşı merkezinde yürütülen asfalt çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kozaklı Belediyesi ilçeyi adeta şantiyeye çevirirken, alt yapı sorunları tek tek çözüme kavuşuyor.
 

Kabukcuoğlu; “Hedefimiz Kozaklı’da değişim ve dönüşümü sağlamak”

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu koordinesinde sahaya inen tüm birimler, yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor.

İlçe genelinde birçok noktada çalışmaların titizlikle devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, “Çalışmalarımızın bir kısmı tamamlanırken, bir kısmı halen devam ediyor. Hedefimiz, bu güzel ilçemizi çiçek gibi yaparak, gerekli değişimini ve dönüşümünü sağlamak. Tek amacımız ilçemize ve bölgemize yakışır ve yaşanabilir bir Kozaklı oluşturmak” dedi.

Gece Gündüz Demeden Sizler İçin Çalışıyoruz...

Çalışmalar sırasında vatandaşlarımızın olumsuz etkilenmemesi için her türlü tedbirin alındığını dile getiren Başkan Kabukcuoğlu, “Zaman zaman olumsuzluklar meydana gelebilir. Bu tür durumlarda vatandaşlarımızın anlayışına ve desteğine ihtiyacımız var. İnşallah bu süreçte birlikte göğüs gerdiğimiz sıkıntıları yine birlikte bertaraf edip refaha ulaşacağız. Altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarımızın üstyapısı için de çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

Çarşı merkezi asfalt çalışmalarında sona gelindiğini ifade eden Kozaklı Belediye Başkanı Akif  Kabukcuoğlu, insanımızı merkez alan hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. 
 

#çiçekgibibirKozaklı
#çeşmitermal
#herşeyKozaklıiçin