Kozaklı Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

Kozaklı Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesi imza töreninde, Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu, Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, katıldı.

İmzaların ardından açıklamada bulunan Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik; "Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığımızın yetkili olduğu Kozaklı Belediyesinde çalışan üyelerimiz için toplu iş sözleşmesi imza altına alındı. İmzalanan toplu iş sözleşmemiz 2 yıllık olup üyelerimizin ücretlerine ve sosyal haklarına ilk altı ay için yüzde 50 zam yapıldıktan sonra devlet memurlarına gelen zamlara endekslendi.

Toplu iş sözleşmemizde emeği geçen başta Kozaklı Belediye Başkanımız Av. Akif Kabukcuoğlu'na ve belediye yetkililerine teşekkür ederiz. Sözleşmemizin üyelerimize, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını dileriz." dedi.

Kabukcuoğlu:" Çalışmak sizden alın terlerinin karşılığını vermek bizden"

Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu; "Kozaklı'mızda kaliteli hizmeti en iyi şekilde yerine getirmek için canla başla çalışan mesai arkadaşlarıma Toplu İş Sözleşmesi hayırlı olsun. Çalışmak onlardan alın terlerinin karşılığını vermek bizden. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.