Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Orhan Uçar, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Can Metin, İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleri ile Birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Kozaklı ilçesine kurulacak olan jeotermal ısıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi hakkında istişarelerde bulunuldu.

Başkan Kabukcuoğlu’ndan Bakan Yardımcısı Gizligider'e teşekkür...

Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu, ziyaret esnasında Kozaklı ilçesine kurulacak olan Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi için verdiği desteklerden dolayı Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Av. Ebubekir Gizligider'e teşekkürlerini ifade etti.

Ziyaret esnasında ilçeye verilen destekler dolayısıyla teşekkürlerini ifade eden Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu; "Kozaklı ilçemizde 1.377 dekar alanda jeotermal enerji kaynakları kullanılarak ısıtılacak modern teknolojik seraların ve entegre sanayi tesislerinin yer alacağı jeotermal ısıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulmasıyla Kozaklı ilçemiz Sebze Üretiminde İç Anadolu Bölgesinde önemli bir yere sahip olacaktır. Ben bu vesile ile Bakan Yardımcımız Sayın Ebubekir Gizligider'e, Sayın Valimize, İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, NTSO Başkanımız Sayın M.ArifParmaksız'a ve tüm emeği geçenlerle birlikte hayalimize ortak olan ve bizimle birlikte bu yolda yürüyen herkese teşekkür ediyorum. Kozaklı Tarıma Dayalı Sera İhtisas OSB'miz, İlimiz, İlçemiz ve Ülkemize Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ziyaretin sonunda Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu ve beraberindeki AK Parti heyeti, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Av. Ebubekir Gizligider'e teşekkür plaketi takdim ettiler.