Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı.

Belediye Aile Çay Bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuğlu, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar, Partililer, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı Kabukcuğlu vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. 
 

‘RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN’

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuğlu, bayramlaşma programında yapmış olduğu konuşmada: “Pandemi süreci bizleri birbirimizden uzaklaştırdı. Bayramlaşma programlarınızı yapamadık. Şükür ki bugün hep beraberiz. Bayramlar yakınlaşma demek. Sevginin ve hoşgörünün ön plana çıktığı güzel günler demek. Ramazan boyunca ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Şehit ve gazi ailelerimizle, öksüz ve yetim çocuklarımızla bir araya geldik. Ramazan'da yaptığımız ibadetlerle Allah'a bir nebze yaklaşabildiysek ne mutlu bizlere. Allah, tüm ibadetlerimizi kabul etsin inşallah. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, ülkemize zeval vermesin inşallah. Bayramlaşma programımıza katılan siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyor aileniz ve sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar diliyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.” dedi.