T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimiz Nevşehir'e geldi.

İlimize gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, ilk olarak Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ı ziyaret etti. Burada Vali Aktaş ile bir süre görüşen Demircan Valilik Fuayene Salonu’nda Valilik Şeref Defterini imzaladı. Ardından Nevşehir Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Rasim Arı'yı ziyaret etti. 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve beraberindeki heyet ile Nevşehir'de restorasyon çalışmaları devam eden Kurşunlu Camii'de incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Rasim Arı, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Ahmet Misbah Demircan Beyefendiyi belediyemizde misafir ederek özellikle şehir merkezimizin turizmsel planlaması üzerine fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

"Anadolu’nun Masal kenti Nevşehirdeyiz." açıklamasında bulunan T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın ziyaretine Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz, Vakıflar Bölge Müdürü Murat Seçilir,  Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar da eşlik etti.