Nevşehirli hemşerimiz Ali Durmuş asker arkadaşlarını kapadokyada  ağırladı.

İstanbul’un Kâğıthane semtinde 34 yıl önce kaderleri birleşen bir grup asker, aradan geçen uzun yıllara rağmen, her sene bir araya gelmeye devam ediyor. 
Uzun bir süre önce Kâğıthane’deki Levazım Maliye Okulu’na ülkenin farklı illerinden vatani görevini yapmak için giden levazımcılar, 34 yıl önce arkadaşlıklarını unutmadı. Bundan 4 yıl önce sosyal paylaşım sayfaları üzerinden yeniden buluşarak, herhangi bir şehirde buluşacaklarına dair sözleşti. Bunun üzerine farklı bölge ve illerden 40’a yakın asker arkadaşları, Kayseri’de buluşarak hasret giderdi. Buluşma etkinliklerini bir sonraki sene Gaziantep’te, akabinde Denizli’de, bu sene ise Nevşehir’de gerçekleştirerek, Asker Arkadaşları Buluşması” adı altında gelenekselleştirdiler. Kadir İmam, Hanifi Kaya, Şevket Karabulut ve Polat Kurtaslan öncülüğünde Nevşehir’de buluşan asker arkadaşlar, eski günleri yâd etti, bol bol hasret giderdi, Nevşehir’in tarihi ve turistik yerlerini 3 gün boyunca gezdiler. 
Grup adına açıklamada bulunan Hanifi Kaya; “Bundan 34 yıl önce İstanbul’un Kâğıthane semtinde bulunan Levazım Maliye Okulu Er Eğitim Taburu’na vatani görevimizi yapmak üzere gittik. Tezkere aldıktan yıllar sonra sosyal medya üzerinden yeniden buluştuk. Son birkaç senedir her yıl ülkemizin farklı illerinde bir araya geliyor, hasret gideriyoruz. Katılım sağlayan arkadaşlarımız son derece memnun olduklarını ifade ediyorlar. Bu yıl Nevşehir’e geldik. Önümüzdeki yıl Muğla’nın Fethiye ilçesinde buluşmayı düşünüyoruz. Allah kısmet ederse bu yöndeki etkinliklerimizi ilelebet sürdürmeyi düşünüyoruz. Bu vesileyle tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, beraberliğimizin ömür boyu devam etmesini diliyorum” dedi.