Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında, Zorlu Holding’in 50. yılı anısına 15 yıl önce kurulan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 2003’ten bu yana 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştırdı.

Zorlu Çocuk Tiyatrosu, Zorlu PSM organizasyonuyla, 15. Yılında da tiyatronun eğitici, öğretici ve eğlendiren sesini duyurmaya devam ediyor. ‘Tiyatro oyunu görmemiş çocuk kalmasın’ mottosuyla yoluna devam eden Zorlu Çocuk Tiyatrosu, yeni sezonunda Lunapark Gezegeni adlı tiyatro oyununu Ürgüp'te ücretsiz olarak sahneleyecek. 

Kurulduğu ilk yıllarda Zorlu Holding çalışanlarının çocuklarına yönelik bir kumpanya niteliğinde faaliyet gösteren; zaman içinde hafta sonları Zorlu PSM’de gerçekleşen temsiller, okullara yaptığı İstanbul içi ve dışı turnelerle tüm Türkiye’ye yayılan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 15. yaşında da çocukların hayal dünyaları için yeni serüvenler sunmaya devam ediyor.

Serdar Saatman’ın yazdığı ve Gaye Cankaya’nın yönettiği Lunapark Gezegeni, küçük tiyatroseverlere eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Oyun, bir grup çocuğun hayallerini terk etmeleri karşılığında gittikleri Lunapark Gezegeni’nde başlarından geçen ilginç olaylar çerçevesinde şekilleniyor. Lunapark Gezegeni, 8 Kasım Cuma günü minik tiyatroseverlerle buluşacak.

Ücretsiz davetiyeleri Milli Eğitim Müdürlüğü ve Turgut Özal Kültür Merkezi girişinden edinmek mümkün.