TBMM’nin 1 Ekime kadar tatile girmesinin ardından AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, her yıl olduğu gibi bu yılda seçim bölgesine gelerek saha çalışmasına başladı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Gülşehir'in Oğulkaya ve ve Yakatarla Köylerini ziyaret etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Gülşehir Kaymakamı Şeyma Polat, Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Özgür Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru ve İGM üyelerininde eşlik ettiği  ziyaretde Milletvekili Açıkgöz köy halkı ile sohbet ederek, taleplerini dinledi...

Gülşehir'in Yakatarla ve Oğulkaya Köylerini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Bereketiyle başlayan hububat hasadı sonrası köylülerimizi de ziyaret ettik, bizlere gönüllerini açan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Üreticilerimizin ve çiftçilerimizin daima yanındayız." dedi.

Kaymakam Polat'a Ziyaret...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, beraberinde Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Özgür Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru ve İGM üyesi Turan Balak ve beraberindeki heyet Gülşehir Kaymakamı Şeyma Polat’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Güzellikler diyarı Gülşehir’imiz için gece gündüz demeden emeğini esirgemeyen hazirunumuzla birlikte Gülşehir Kaymakamımız Şeyma Polat’ı ziyaret ederek, ilçemizin devam eden projeleri hakkında istişarelerde bulunduk. Çalışmalarında kolaylıklar diledik." dedi.