Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ve Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç; Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru'yu makamında ziyaret ettiler.

Hem istişare hemde teşekkür ettiler...

Ziyarette Beldelerinde gerçekleştirilecek olan yatırımlar ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunan MHP'li Belediye Başkanları, sezon boyunca beldelerine verilen hizmet ve destekleri için İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru'ya teşekkür ettiler.

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç; "Nevşehir Özel idare genel sekreteri Sn. Kamil Duru’ya belediyelerimize şimdiye kadarki değerli desteklerinden dolayı MHP belediye başkanları olarak teşekkür ziyaretimizi gerçekleştirdik. Yerel Yönetimler adına Özel İdaremiz çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendilerine birlik ve beraberlik içinde görevinde üstün başarılar diliyoruz." dedi.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'de; "Göreme kasabamız olarak verdikleri destekleri için Özel İdaremize teşekkür ederim. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada Özel idareyle uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz. Verilen hizmetlerden memnunuz. Ben de şahsım kasabam adına hükümetimize, Milletvekillerimize, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz ve İl Genel Meclis Başkanımıza teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ise,"Belediyelerin yerel hizmetlerinde en çok destek aldığı kurumların başında gelen İl Özel İdaremize tüm yardımları için teşekkür ediyorum. Bu güzel ve uyumlu çalışmanın bundan sonrada devam etmesini arzu ediyoruz. Sayın Genel Sekreterimize de şahsım, kasabam ve Başkan arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi'de; "Bugün Göreme, Kavak ve Kaymaklı Belediye Başkanlarımızla İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Kamil Duru'yu makamında ziyaret ettik. Beldelerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunarak istişarelerde bulunduk. Her zaman bizlere yardımlarını esirgemeyen Sn Sekreterimize göstermiş olduğu samimiyetten dolayı şahsım ve kasabam adına teşekür ederim." dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, belediye başkanlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Duru; Bu memleket bizim, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada sorumluluk alanımız içerisinde bulunan şehrimizin en ücra noktasına kadar özel idaremiz hizmetlerini hiçbir ayrım gözetmeksizin yerel yönetimlerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.