AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin beldesini ziyaret ederek MHP'li Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi ile görüştü.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Tatlarin Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek Cumhur İttifakı'nın MHP'li Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi’den, yapılan çalışmalar ve 2021 yılında yapılması hedeflenen projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Başkan Selvi’den yürütülen Belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Açıkgöz, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın siyasetinin temel amacının hizmet siyaseti olduğunu vurgulayarak, kendilerine her zaman destek olacaklarını açıkladı.

Milletvekili Açıkgöz, Vatandaşlarımızla bağımızı daha da güçlendirmek, aramızdaki gönül köprüsünü daha da sağlamlaştırmak için buradayız. Biz hiçbir zaman günü kurtaran, dokunmadan, masa başında siyaset yapan bir parti olmadık. Amacımız, sürecin izlerini yerinde görmek, hemşerilerimizin, genel ve yereldeki sorunlarını tespit ederek çözüm üretmek. Bu konuda her zaman yanlarında olacaklarını açıkladı.

Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi Milletvekili Açıkgöz'ün ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, belediye hizmetlerinin yürütülmesi noktasında vermiş oldukları desteklerden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Yaptıkları çalışmalarla ilgili Milletvekili Açıkgöz'den önemli destekler gördüklerinin altını çizen Başkan Selvi, projelerinin Ankara’da takibi ve desteklenmesi noktasında AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ile her zaman iletişim halinde olduklarını kaydederek,“Tatlarin kasabamıza yatırım ve hizmet yolunda kapısını çaldığımız Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz saolsun bizim için elinden geleni yapıyor. AK siyasetin mümtaz temsilcisi olarak herzaman her yerde bizim elimizden tutarak taleplerimizin gerçekleşmesine yardımcı olduğundan dolayı değerli vekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e hizmetlerimize destekleri ve kasabamıza kazandırdıkları için hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Selvi, Tatlarin'e desteklerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e plaket takdim etti.

Milletvekili Açıkgöz'e Tatlarin kasabası ziyaretlerinde,Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül, Meclis üyeleri ve İl Orman Müdürü eşlik ettiler.