7 yılı aşkın süredir Nevşehir İl Müftülüğünde İl Müftü Yardımcısı olarak görev yapan Nazım Haksever’in Yozgat İli Şefaatli İlçe Müftülüğüne ve 5 yılı aşkın süredir Nevşehir İl Müftülüğünde İl Müftü Yardımcısı olarak görev yapan Yaşar Bolat’ın ise Kayseri İli İncesu İlçe Müftüsü olarak atanmaları sebebiyle veda yemeği düzenlendi. 

Yemeğe, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı. 

İl Müftüsü Öztürk yaptığı konuşmada, “Çok değerli hocalarımızın tayini çıkması münasebetiyle bir araya geldik. Kendileriyle uzun yıllar beraber çalışma fırsatımız oldu. Başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı hocalarımıza teşekkür ediyorum, yeni görev yerlerinde de başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

Kur’an Kursu Öğreticilerini temsilen söz alan Üftade Kız Kur’an kursu öğreticisi Sebahat Çuhacı İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat’a Nevşehir’de yaptığı özverili ve başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, başarılı çalışmalarının yeni görev yerinde de ziyadesiyle devam etmesini diledi. 

Program sonunda İl Müftüsü Yakup Öztürk İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat’a plaket takdim etti.

İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat ise uhdesine verilen eğitim hizmetleri görevinde her türlü desteklerinden dolayı İl Müftümüze teşekkür etti. Kur’an Kurslarında başarılı ve verimli bir çalışma yürütmelerinden ve düzenlemiş oldukları bu programdan dolayı Kur’an kursu öğreticilerine de teşekkür ederek helallik istedi.