Gerçekleştirdiği altyapı hizmetleriyle örnek çalışmalara imza atan Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, bu kezde beldenin kanayan yarası haline gelen Dere Islah projesinde mutlu sona ulaştı. Başkan Özçelik, Nar beldesi Dere ıslahı projesinin, 2022 yatırım programına dahil edildiğini müjdeledi.

Nar Deresi ıslah problemi çözülüyor!

DSİ, Kayseri 12. Bölge Müdürü Okan Bal, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik ve beraberindeki heyetle birlikte 121. Şube Müdürlüğü denetiminde Nar beldesinde ki Dere Islah projesinin uygulanacağı sahayı yerinde inceledi.

Nar kasabasının bir hayali daha gerçek oluyor...

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik yaptığı açıklamasında; "Nar kasabamızın bir hayali daha gerçek oluyor... Yıllardır vatandaşlarımızın Damlayan seli olan ve 3 senedir peşinde olduğumuz Dere Islah projemiz 2022 yılında yatırım programa alınmıştır. Programı, projeleri bizzat yerinde inceleyen ve yakından takip edeceklerini dile getiren Kayseri Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Sn. Okan Bal ve çalışma arkadaşına teşekkür ediyorum. Nar'ımıza Hayırlı Uğurlu Olması Dileğiyle..." ifadelerinde bulundu.


#NarBelediyesi
#NarKasabası
#SözVerdiğimizGibi
#HizmetİşiBizimİşimiz
#DahaTemizNarİçin
#DereIslahÇalışması
#KayseriDevletSuİşleri
#DereIslahÇalışması