Nar Belediyesi ile Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) arasında 1.500.000 TL'lik Dev Projesinin Sözleşmesi İmzalandı.

NAR KASABAMIZA 1.500.000 TL'LİK DEV BİR YATIRIM DAHA...

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik yaptığı açıklamasında; "Yöresel Ürünlerle Turizm Çeşitliliğinin ve Gelirinin Arttırılması Adına Uzun Yıllardır Kendi Haline Terk Edilen Bezirhanemiz Turizm Hizmetine Açılacaktır." dedi.

Başkan Özçelik açıklamasının devamında şunları ifade etti; "Turizm değerlerinin etkin bir şekilde tanıtılması ve Turizm sektöründeki insan kaynağının geliştirilmesi,sektörlerinde rekabet edebilirliğin geliştirilmesi maliyetlerinin azaltılması,ürün kalitesinin ve çeşitliliğin arttırılması sektör verimliliğinin yükseltilmesi tabi kaynakların ekonomiye kazandırılması üretim kapasitelerinin arttırılması,yenilikçi yöntemler ile işlenmesi ve insan kaynağının geliştirilmesi amacıyla gerekli altyapının oluşturulması, ayrıca bölgede kadınlara yönelik istihdam sağlanması öngörülüyor.

Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan Sn. AK Parti İl Başkanımız Ali Kemikkıran Sn. Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz Sn.Milletvekilimiz Yücel Menekşe ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn. Bekir Varol'a Teşekkürlerimi Sunarım. Kasabamıza Hayırlı Uğurlu olsun" dedi.