23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde geçiren çocuklara, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'in sürprizi ile 23 Nisan coşkusu Nar'da evlere taşındı.  Evlerinin balkonlarından maskotların dansına ve marşlara eşlik eden çocuklar, Türk bayrakları ile 23 Nisan bayramını evlerinden kutladı.

Yeni tip koronavirüs (Kovit-19) salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar için özel olarak hazırlanan 23 Nisan eğlence aracı, aralarında çizgi film karakterlerinin de bulunduğu özel maskotlarla Nar kasabasında ki tüm mahallerde müzikli dans gösterileriyle çocuklara 23 Nisan coşkusunu yaşattı. 

Evlerinin balkon ve pencerelerine çıkan çocuklar şarkılara alkışlarla eşlik ederken, mahallelerde evleri ziyaret eden Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, beraberinde belediye görevlileri ve çizgi film karakteri maskotlar ile birlikte çocuklara çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Çocuklar kapı kapı dolaşan çizgi film maskotlarıyla fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi. Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'te mahallelerde  etkinlik aracına eşlik ederek balkonlarına çıkan çocukların bayramlarını kutladı.

Nar Belediyesi 23 Nisan coşkusunu mahallelere taşıdı...

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 101’inci yılını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Nar Belediye Başkanı Özçelik, bu bayramı çocuklara hediye eden Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygıyla andığını belirterek şunları söyledi:

TBMM'nin açılışının 101'inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle bayram çoşkusu yaşatıyoruz mobil konserler, büyüklere moral olurken miniklerin de yüzünü güldürdü, güzel gözleriniz hep böyle gülsün inşallah.Geleceğin umudu çocuklarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun." dedi.

Nar Belediyesi'nden Maskotlu 23 Nisan Etkinliği 

Başkan Özçelik; "Bildiniz gibi dünyayı etkisini altına alan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bu yılda bayram coşkusunu evlerimizde yaşıyoruz. Nar Belediyesi olarak bu zor zamanlarda evde kalan çocuklarımız için onları mutlu edecek eğlendirici etkinlikte onlar için hediyeler hazırladık ve bu hediyeleri çocuklarımıza ulaştırdık. Çok mutlu olduklarını gördük. Onlar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz. Bizim en büyük çabamız onlar için güzel bir gelecek hazırlamak. Bugünleri geride bıraktığımızda bayram coşkusunu sokaklarda tekrar birlikte yaşayacağız işallah" dedi.

23 Nisan eğlence aracının geçişi sırasında da Nar kasabasında yaşayan vatandaşlara ve çocuklara evlerden çıkmamaları ve sosyal mesafelerin korunması yönünde de anonslar yapıldı.

Etkinlikten duydukları memnuniyetleri dile getiren vatandaşlarda; "Miniklerimiz Bayram yapamadıklarına üzülüyorlardı. Nar Belediyemizin yapmış oldugu bu etkinlikle hem çok sevindirler hemde çok mutlu oldular. Böylesine güzel bir etkinliğe imza atan Belediye Başkanımız Süleyman Özçelik ve emeği geçen herkese teşekkürler " dediler.

 Başkan Başkan Özçelik, 23 Nisan'da Çocukları Sevindirdi