Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığının yetkili olduğu Nar Belediyesi Personel Limited Şirketinde çalışan üyeleri ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imza altına alındı.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen toplu iş sözleşmesi imza törenine Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Hak-İş Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı Fatih Mutlu, belediye ve sendika yetkileri katıldı.

İmzaların ardından açıklamada bulunan Hak-İş Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı Fatih Mutlu; "Hizmet-İş Sendikamızın yetkili olduğu Nar Belediyesi Personel AŞ’de yeni dönem toplu iş sözleşmesini imzaladık. Her zaman çalışanının yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Özçelik’e sendikamız ve üyelerimiz adına teşekkür ederiz. Sözleşmemizin üyelerimize, belediyemize ve sendikamıza hayırlara vesile olmasını dilerim.." dedi.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'te yaptığı açıklamasında; "Nar kasabamızda kaliteli hizmeti en iyi şekilde yerine getirmek için canla başla çalışan mesai arkadaşlarıma Toplu İş Sözleşmesi hayırlı olsun. Çalışmak onlardan alın terlerinin karşılığını vermek bizden. Kasabamızın her ferdini olduğu gibi belediye personelimizide düşünerek yaptığımız toplu iş sözleşmesinin hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi.