Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş'ı ziyaret etti..

MEDAŞ Genel Müdürü Uçmazbaş ile yapılan görüşmeye ilişkin açıklamada bulunan Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Kasabamızda Elektrik kesintilerini azaltmak ve daha sağlıklı Enerji vermek için, mevcut Elektrik hatları, yenilenerek yeraltına taşınıyor. Kasabamızda uzun yıllardır kullanılan yağışlı ve rüzgarlı havalarda kesintilere yol açan elektrik telleri, trafo gibi önemli Elektrik malzemeleri de değiştiriliyor.

Kasabamızda yaklaşık 2 aydır çalışmalarımızı sürdürmekte olduğumuz Belediyemiz ve MEDAŞ ekipleri bu kapsamda Adnan Menderes Bulvarı ve Taziye Evini kapsayan alanı elektrik tellerini yer altına taşıma işlemi başta olmak üzere,gerekli çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmaların da Desteklerinden Dolayı Meram Elektrik Dağıtım A.Ş Genel Müdürü Sayın Erol UÇMAZBAŞ, Meram Elektrik Dağıtım A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sayın Eyüp ERDURAN ve Medaş Nevşehir 1 İşletme Sorumlusu Elektrik Mühendisi Sayın Gülşah Güney'e Teşekkürlerimi Sunarım.  Kasabamıza Hayırlı Uğurlu Olsun. 2021 Yılında Söz Verdiğimiz tüm hizmetleri kasabımızda gerçekleştireceğiz. 2021 Yılı Hizmet Yılı Olacak Durmak Yok Yola Devam..." dedi.