Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabasında parklar ve yeşil alanlar yaza hazırlanıyor.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, “Ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürerek kasabamız genelindeki mevcut park ve yeşil alanların bakımları ile iyileştirme çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da yeni parklar ve yeşil alanları Nar kasabamıza kazandırıyor.” dedi.

Kademeli kontrollü normal hayata dönüşün başlaması ve yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kasaba genelinde çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Park ve Bahçeler ekiplerinin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Başkan Özçelik, “Daha yeşil ve temiz bir nar için yaz döneminin başlamasıyla çalışmalarımız yoğunlaştı. Ekiplerimiz yeşil alanlar, çocuk parkları ve dinlenme alanlarında bakım ve yenileme çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kasabamıza yeni parklar kazandırırken, mevcut parklarımızı da tekrar değerlendiriyoruz. Ekiplerimiz yol kenarları, refüjler, yeşil alan ve parklarımızda ot biçme, temizleme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.  Normale döneceğimize olan inancımızla parklarımız ve yeşil alanlarımız vatandaşlarımızın rahat bir şekilde kullanabilmeleri ve hoş vakit geçirebilmeleri için hazırlıyoruz.” dedi.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, kasaba genelinde vatandaşların keyif alacağı, aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebileceği yeni sosyal yaşam alanlarını kazandırmaya devam edeceklerini de belirtti.

#NarBelediyesi

#NarKasabası

#SözVerdiğimizGibi

#HizmetİşiBizimİşimiz

#DahaTemizNarİçin

#17Mayıs