Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile birlikte AK Parti'li Nevşehir İlçe ve belde Belediye Başkanları, ‘Pandemi Sonrası Belediyecilik Vizyonu’ konulu Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Ankara’da bir araya geliyor.

Yeni tip koronavirüs tedbirleri çerçevesinde sosyal mesafe kuralına göre gerçekleştirilecek toplantıya, Türkiye genelindeki 794 il, ilçe ve belde belediye başkanı, 81 il başkanı, il kadın ve gençlik kolları başkanı, il yerel yönetimler başkanı katılacak. Toplantıda MYK Üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları MYK Üyeleri de hazır bulunacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde ATO Congresium'da düzenlenen toplantıda, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra belediyelerin çalışmaları, yerel yönetimlerde yeni yol haritası ve pandemi sonrası belediyecilik vizyonu değerlendirilecek.

Toplantıya katılan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, "Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımız tarafından düzenlenen Pandemi Sonrası Belediyecilik Vizyonu Toplantısında hizmetteki rakibimiz gönülden dostumuz Savci Sayan ile beraberiz" dedi.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'te; AK Parti Genel Merkez’imizin ‬‪“Pandemi Sonra Belediyecilik Vizyonu” konulu Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantımızı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın teşrifleri ile gerçekleştiriyoruz. Ürgüp’ümüz için çalışmaktan vizyonumuza vizyon katmaktan geri durmayacağız" dedi...

Toplantı, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin konuşması ile başladı.