Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir’de görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşu yöneticileri, temsilcileri ve çalışanlarıyla iftar yemeğinde buluştuk

Düzenlenen iftar yemeğine, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte www.fibhaber.com'u temsilen Fikret Çapacı, İbrahim Uysal ve Nevşehir’de görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşu yöneticileri, temsilcileri ve  gazeteciler katıldı.

Nevşehir Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde Nevşehir de görev yapan gazeteciler ile iftar yemeğinde bir araya gelen Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, iftar öncesinde tüm gazetecilere tek tek “hoş geldiniz” dedi.

İftar öncesi gazetecilerle birlikte yemek sırasına geçen Başkan Savran, iftar proğramı sonrası yaptığı açıklamada, tüm gazetecilere davete icabet ettikleri için teşekkür ederek, “Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı. Tüm insanlık bütün kederleri, kavgaları arka plana atıyor. Sizler emek yoğun çalışan insanlarsınız. Bugün itibariyle 1 Mayıs İşçi bayramında tüm basın emekçilerinin gününüde kutluyorum. Sizler bu toplumun sesi kulağısınız. Tüm sıkıntılarla karşı karşıya kalsanız da büyük bir fedakarlıkla insanların haber alma ihtiyacını karşılıyorsunuz. Birlikteliğimiz daim olur İnşallah. Bu vesile ile hepinizi Mübarek Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı basınla iftar proğramı, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.