Nevşehir Belediyesi bünyesinde çalışan memur, işçi ve sözleşmeli personeller için 3 yıllık maaş banka promosyon ihalesi tamamlanarak Nevşehir Belediyesi ile Garanti Bankası arasında protokol imzalandı. Başkan Arı: “Yeni protokolümüz mesai arkadaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.

Belediye çalışanlarının 3 yıl boyunca maaşlarının ödeneceği bankayı belirlemek üzere gerçekleştirilen promosyon ihalesi sonuçlandı. İhale sonrasında Nevşehir Belediyesi ile ihaleyi kazanan Garanti Bankası arasında ‘Maaş Promosyon Sözleşmesi’ , Belediye Başkanı Rasim Arı ve Garanti Bankası Nevşehir Şube Müdürü Sadettin Odabaşı arasında imzalandı.

Belediye Başkan Yardımcıları ve banka yöneticilerinin de katılımı ile gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Başkan Rasim Arı, atılan imzalar ile birlikte belediye çalışanlarının maaşlarını alacağı banka tarafından Haziran ayı içerisinde promosyon ücretlerinin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.

Sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı olması dileğinde bulunan Arı: “Belediye çalışanlarımız açısından önemli bir sözleşmeye imza attık. Çalışanlarımıza önemli avantajlar sağlayacak olan bu sözleşme mesai arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Nevşehirlilere hizmet yolunda gece gündüz demeden çalışan ve helalinden evine ekmek götüren her bir çalışanımıza emeklerinin karşılığını vermek istiyoruz. Onların mutluluğu bizlerin mutluluğu.” dedi.