Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi’nden emekli olan personellerle yemekte bir araya geldi. Emekliye ayrılan işçi ve memurlara verdikleri emekler için teşekkür eden Arı, hizmetlerinin anısına plaket takdim etti.

İl Emniyet Müdürlüğü Topuzluhan Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arı’nın yanı sıra belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve 2019-20 yıllarında emekliye ayrılan işçi ve memurlar katıldı.

Gecede emekli olan 55 personele tek tek teşekkür eden Belediye Başkanı Rasim Arı, onlara hizmetleri anısına plaket takdim etti.

Kentin her köşesine yapılan hizmetlerde emeği bulunan ve Nevşehir’in gelişimi için alın teri dökerek hizmet üreten personellere emeklilik hayatlarında sağlık ve mutluluk dileyen Arı: “Nevşehir Belediyesi olarak son dönemde önemli projelere imza attık. Bu şehrin her bir noktasında sizlerin emeği, alın teri var. Bugün Nevşehir Belediyesi örnek gösterilen bir belediye haline geldiyse bunda en büyük pay özveriyle çalışan personellerimizin. Biz büyük bir aileyiz ve hep birlikte şehrimize hizmet edebilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şehrimizin problemlerini çözmek için tüm kadrolarımız adeta seferber oldu. Ben belediye başkanı olarak tüm çalışanlarımızla gurur duyuyorum. Nevşehir halkı adına hepinize teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Emekli olana kadar belki de hayatınızda ailenizle, çocuklarınızla, akrabalarınızla geçirmediğiniz zamanı şehrin sorunlarını ortadan kaldırmak, hizmet üretmek için belediyemizde geçirdiniz. Şimdi sizler için dinlenme vakti. Hepinize ailelerinizle, dostlarınızla sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyorum.” dedi.